Regler og betingelser

Hvem kan tilmelde sig?

Unge mellem 12 og 20 år (begge inklusiv) kan deltage. Vi har sendt invitationer ud til efterskoler og landbrugsskoler med hestelinier, men alle unge fra rideklubber, andre avlsorganisationer eller anden heste-sammenhæng kan deltage, også Ung i DV’ere, der ikke er med i styregruppen. Det foregår i hold på mellem 2 og 4 unge mellem 12 og 20 år.

** Hvad nu, hvis man bliver 21 i løbet af året - må man så stadig deltage i et hold??
JA - vi lader det gælde, at man regnes for 20 år, såfremt man fylder 21 i løbet af året for konkurrencen.

Hvordan tilmelder man sig?

Der er ikke nogen reel tilmeldingsfrist udover, at man skal være klar på tasterne, når konkurrencen er online. Man starter med at udfylde felterne med et holdnavn, sine navne, adresser, tlf nr, emails, samt fødselsdato.

Hvordan foregår det?

Spørgsmål besvares i hold online vedved to indledende runder.
Et link, som vi offentliggør via Ung i DV’s hjemmeside og facebookside den pågældende dag, hvorefter man har 120 minutter til at udfylde hele spørgeskemaet i fællesskab. Senest kl. henholdvis 19.00 eller 12.00 skal man have trykket ”Send” på skemaets afsluttende side. Derefter lukkes adgangen. Et par dage derefter offentliggør vi på Ung i DV’s hjemmeside samt vores facebookside, hvilke 5 super-hold, der er med i finalen.

Hvornår er de indledende runder?

Datoer offentliggøres senere.

Finalen – hvor og hvornår?

Finalen foregår under Hingstekåringen i Herning i marts. De 5 bedste hold udtages til finalen som foregå med papir, blyant og printede ark – og uden hjælpemidler.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram