Formålet med Ung i Dansk Varmblod

Ung i Dansk Varmblod er skabt for at give unge mennesker interessen i hvordan man avler og bedømmer Danske Varmblodsheste. Der bliver afholdt kurser og temature kun for Ung i Dansk Varmblod, hvor du har mulighed for at møde andre med samme interesser som dig.

Ung i Dansk Varmblod vil gerne:

  • udbrede kendskabet til og stimulere interessen for avl af danske varmblodsheste
  • give de unge fælles erfaringer, som kan skabe et sammenhold i organisationen
  • udruste de unge så de senere kan deltage aktivt og engageret i Dansk Varmblods arbejde
  • Stille et velforberedt hold til de internationale ungavlerkonkurrencer, som finder sted hvert 2.år i regi af World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH)

I praksis skal ”Ung i Dansk Varmblod” tilbyde aktiviteter med højt hestefagligt indhold af såvel praktisk som teoretisk art og kombinere hestefaglighed med sociale aktiviteter


Ung i DV i de lokale regioner

Du kan være med til at præge arrangementerne i din region og deltage i nationale og internationale konkurrencer med mønstring, soignering og bedømmelse af heste. Hold øje med Ung i Dansk Varmblods hjemmeside og Ung i Dansk Varmblods egne sider i medlemsbladet Ridehesten.
Der findes lokale afdelinger af Ung i Dansk Varmblod over hele landet. Det er derfor nemt at være med og deltage aktivt.

Vi ved, at mange unge har interesse for heste, og vi håber at mange vil være med. Du vil med sikkerhed lære en masse om heste, og du vil lære en masse andre unge hestefans at kende.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram