Sommerlejr på Vilhelmsborg  d. 3. – 7. juli 

5 sjove dage i hestens tegn sammen med din hest eller pony.

Ankomst mandag d. 3/7  kl. 15:00 - kl. 17:00.
Afrejse fredag d. 7/7  kl. 14:00 - kl. 15:00.

Sådan bor du:

Du bor på værelse sammen med 1-3 andre i den røde værelsesbygning, der er beliggende langs vejen. Der er toilet og brusebad ved hvert værelse. Vi holder til i den gamle smedje, hvor al bespisning og teoretisk undervisning foregår, samt masser af hygge og leg. 

Undervisning:

Undervisning med hest foregår i Vilhelmsborgs lækre faciliteter – i de store ridehaller eller udendørs på de gode baner. Der er også tid til en skridttur i skoven og på de mange stier. Du modtager undervisning i spring eller dressur – efter dit valg – 3 gange i løbet af ugen. Du kommer til at lære noget om bedømmelse af hestens eksteriør (udseende), hvordan man løsspringer en hest, og hvordan man bedømmer springning.  Der bliver også undervist i mønstring og soignering, som afsluttes med konkurrencer. Vi får besøg af Hesteagronom Martha Voss, som vil lære os, hvordan man kan lege sig til viden om korrekt fodring. En dyrlæge fra Højgård Hesteklinik kommer og gennemgår en handelsundersøgelse for os.

Opstaldning:

Hestene står i en god fast stald og de kan komme på fold hver dag. Du er selv hestepasser under opholdet.  I tilmeldingen skal du vælge om du selv medbringer hø/wrap eller du ønsker at købe det.

Pris:

For medlemmer: 3.500 dkr.

For ikke medlemmer: 4.000 dkr. (Medlemskab koster 425 dkr. Meld dig ind HER)

TILMELD DIG SOMMERLEJREN HER

Vi glæder os til nogle super sjove, lærerige og hyggelige dage. 

Kontaktpersoner:

Inge Madsen, M:40270058, EMAIL: noerrelund@post.tele.dk 

Sophie Asp Lauersen, M: 71203227, EMAIL: sophie_asp@hotmail.com

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram